Selasa, 17 November 2020

Game Android Olahraga Sepakbola

Game Android Olahraga Sepakbola. Android minangka sistem operasi seluler adhedhasar versi sing wis diowahi saka kernel Linux lan piranti lunak open source liyane, sing dirancang khusus kanggo piranti seluler layar sentuh kayata smartphone lan tablet. Android dibangun dening konsorsium pangembang sing dikenal minangka Open Handset Alliance lan disponsori kanthi komersial dening Google. Iki dirilis ing wulan November 2007, kanthi piranti Android komersial pisanan dirilis ing wulan September 2008. Piranti lunak gratis lan open source; kode sumber kasebut dikenal minangka Android Open Source Project (AOSP), sing umume dilisensi karo Lisensi Apache. Nanging, umume piranti Android ngirim piranti lunak proprietari tambahan sing wis diinstal, utamane Google Mobile Services (GMS) sing kalebu aplikasi inti kayata Google Chrome, platform distribusi digital Google Play, lan platform pangembangan Layanan Google Play sing gegandhengan. Udakara 70 persen smartphone Android nggunakake ekosistem Google; Komposisi ekosistem Android lan garpu kalebu Fire OS (dirancang dening Amazon) utawa LineageOS. Nanging jeneng lan logo "Android" minangka merek dagang saka Google sing ngetrapake standar kanggo matesi piranti "ora resmi" ing njaba ekosistem saka nggunakake merek Android.


Fungsi piranti seluler sing ngetrapake sistem operasi Android, sistem operasi seluler sing paling akeh digunakake global, bisa ditambahi nggunakake "aplikasi" - piranti lunak khusus sing digawe kanggo nawakake pangguna cara nggunakake piranti kanggo tujuan tambahan tartamtu. Aplikasi kasebut dikompilasi ing format file APK asli Android sing ngidini distribusi aplikasi gampang kanggo pangguna pungkasan. Umume aplikasi disebar liwat Google Play Store nanging ana repositori perangkat lunak alternatif, utawa app store, sing ana. Toko app alternatif nggunakake pilihan "Sumber Ora dingerteni" kanggo piranti Android kanggo nginstal file APK langsung liwat Android Package Manager.


Bal-balan minangka kulawarga olahraga tim sing kalebu, kanthi macem-macem derajat, nendhang bal kanggo ngetung gol. Ora nduweni kualifikasi, tembung bal-balan biasane tegese bentuk Sepakbola sing paling populer ing tembung kasebut digunakake. Olahraga sing umume diarani Sepakbola kalebu bal-balan Asosiasi (dikenal minangka bal-balan ing sawetara negara); Bal-balan lapangan ijo (khusus bal-balan Amerika utawa bal-balan Kanada); Bal-balan Australia; Bal-balan bal-balan (salah siji rugbi utawa liga rugbi); lan Sepakbola Gaelik. Iki macem-macem bentuk Sepakbola nuduhake macem-macem asal usul lan dikenal kanthi kode Football.


Siji-sijine alasane kita nulis iki amarga Sepak Bola dadi populer. Kaya, olahraga paling gedhe ing saindenging jagad. Game Sepakbola duwe akeh daya tarik ing toko aplikasi seluler. Cukup lebokake tembung "Sepak Bola" menyang mesin telusuran Google Play, lan atusan judhul bakal langsung katon sing niru semangat sing luwih ala utawa luwih apik kanggo game sing apik. Ora salah yen ujar manawa Sepak Bola pancen minangka salah sawijining gim olahraga sing paling populer lan nyenengake ing saindenging jagad. Game Android Olahraga Sepakbola

Tidak ada komentar:

Posting Komentar